Телелинк подкрепя майсторски клас за анализ на данни, организиран от Американския

...
Телелинк подкрепя майсторски клас за анализ на данни, организиран от Американския
Коментари Харесай

Телелинк подкрепя майсторски клас за анализ на данни в Американския университет

Телелинк поддържа майсторски клас за разбор на данни, проведен от Американския университет в България. 

Data Science Master Class ще се проведе в Elieff Center, София, на 23-24 март и съставлява повсеместен курс, предопределен да обясни в подробност същината на огромните данни, науката за данните и машинното образование (big data, data science и machine learning). 

Наред с Telelink, инициативата се реализира съвместно с Opremedia и Data Science Society.

Първият ден от майсторския клас е ориентиран към хора с бизнес ползи, които се интересуват или работят в региона. Темите през втория ден ще са от изгода за ИТ експерти, които имат интерес да придобият на практика опит в тази сфера. Лектор ще бъде Северино Мерегали, професор по осведомителни системи в Училището по мениджмънт на SDA Bocconi.

Телелинк дава опция и на петима възпитаници от 12 клас или студенти да си обезпечат гратис присъединяване в майсторския клас, като попълнят регистрационната форма за присъединяване в период до 16 март.

В рамките на акция, наречена #DataIsTheNewOil , петимата участници, дали най-интересен отговор на въпроса „ Защо съгласно Вас данните са по-ценни от нефта “, ще бъдат включени в двудневния курс. Той ще им даде опция да се допрян до полезностите на образованието в институции от ранга на SDA Bocconi, шестото най-хубаво бизнес учебно заведение в света, и АУБ, който е преди всичко от университетите за бизнес администрация у нас.  

Повече за самия курс вижте тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР